Skip to content

ACTES DEL IV SIMPOSI SOBRE EL TEATRE INFANTIL I JUVENIL

Octubre 25, 2013

ACTES DEL IV SIMPOSI SOBRE EL TEATRE INFANTIL I JUVENIL

El 18/10/2012, en el marc del “FIT-Festival de Teatre infantil i juvenil de Cerdanyola del Vallès”, va tenir lloc el “IV Simposi sobre el teatre infantil i juvenil”. Enguany estava dedicat a l’humor, com indica l’explícit títol “Ha, ha, ha!… (Teatre infantil i humor)”.

Com cada any, va ser organitzat pel Grup de Recerca en Arts Escèniques de la UAB i coordinat per Jordi Auseller, professor de la UVic, i Mercè Ballespí, professora de l’Aula Municipal de teatre de Lleida.

També com cada any, ha sortit publicat, aquest cop per l’editorial Punctum, el llibre que recull tots els continguts del Simposi: conferències, taules rodones, debats… Com a complement de les “actes”, s’inclouen al llibre un seguit d'”aportacions al debat”, demanades a diferents persones i col·lectius que hi van assistir, i que parteixen de reflexions sobre el que s’hi va esdevenir.

Tinc la satisfacció que, per segon any consecutiu, m’hagin encarregat una d’aquestes aportacions. Ocupa de la pàgina 131 a la 136, i vol ser una reflexió sobre la manera com faig servir l’humor a l’hora d’escriure. He de confessar que no m’ho havia plantejat mai amb tanta cruesa, i que no em va ser gens fàcil arribar a alguna conclusió aprofitable. És justament aquest neguit el que he volgut reflectir a l’escrit. No sé si me n’hauré sortit…

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: