Skip to content

A LA MANERA D’A.A.

Setembre 2, 2013

A LA MANERA D'A.A.

La cicuta podria substituir altres plantes com a aliment digestiu. Les seves propietats són capaces de netejar la panxa de qualsevol editorialista que mastegui les seves fulles, encara que les confongui amb les de la pastanaga, que se li assembla molt. Com que la cicuta combat des de la simple agror d’estómac fins a les morenes provocades per la ingestió massiva de llefiscoses hamburgueses de fast food acompanyades d’infectes cafès de màquina de redacció de diari, resulta convenient sotmetre’s a una sobredosi de l’herbota, vist el panorama que ens espera.

Els ciutadans de naturalesa patidora es pregunten, a nou dies de la Concentración Cívica a la Sagrada Família, si aquesta convocatòria pretén competir amb el Concentrado de Boletines de Prensa del Instituto Electoral Veracruzano o amb la mala llet reconcentrada. Òbviament, ni es pretén ofendre la premsa mexicana ni molt menys les vaques.

Els mateixos veïns compungits temen que la Catalunya unionista, després d’omplir la plaça de Catalunya l’any 2012, vulgui editar el seu propi diari situant-se així a la vanguardia de la premsa dicharachera. No tenim resposta. Com tampoc no sabem si s’enlairarà o no de Diagonal 477 una ala delta model Abián, per bombardejar Kosovo al costat de Rajoy.

No obstant, el que ens ha deixat muts és què intenta fer el Grup Godó quan se’n riu del milió i mig de ciutadans que van sortir al carrer l’onze de setembre del 2012. Si els catalans ignoren la mofa del seu diari i la Via Catalana és un èxit, la Catalunya Unionista crearà un Alcázar resistent al Palau Reial de Pedralbes? Eliminaran del mapa mundi la silueta dels Països Catalans, en una consulta en què participin ells, la seva tieta i el seu lloro? Que no s’esveri ningú, però. Gairebé tot era broma. Excepte la cicuta. S’assembla a la pastanaga, té propietats digestives, però cal mastegar-la lentament, molt lentament…

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: