Skip to content

FEM BEN GRAN LA PLATAFORMA!

Octubre 4, 2011


Tal com jo ho veig, és ben senzill. ERC, que entre d’altres coses té més del doble de diputats al Parlament que la següent força independentista, i que per tant, agradi més o menys, disposa de la marca que “ven més”, ha proposat una gran coalició entre ella mateixa i una plataforma que aplegui aquelles i aquells independentistes que no formen part del partit, però que volen unir esforços de cara al 20N i, per què no, més enllà. I això inclou tant persones a títol individual com partits polítics.

Reagrupament ho ha vist molt clar, i s’hi ha incorporat (a la plataforma, no a ERC). I no crec que ningú pugui acusar Joan Carretero de no actuar amb integritat, que prou mostres n’ha donat. En definitiva, hi insisteixo, el que cal és sumar esforços de la manera que sembla més eficient per treure un bon resultat. Per començar, ERC aporta com a cap de llista un independent molt ben vist pel conjunt de l’independentisme des de l’èxit de la consulta de Barcelona, i estic convençut que quan es facin públics els noms de la resta d’independents que se sumen al projecte hi haurà una reacció optimista com fa temps que no veiem.

Ara, el que cal és seguir sumant persones i forces polítiques a la plataforma. I tot i que en ocasions n’he estat molt crític -com també ha passat en sentit invers- penso que ha arribat el moment de deixar enrere absurds ressentiments i tirar tots plegats del carro. I tots plegats vol dir també Solidaritat. Cal ser estratègicament intel·ligents, i aprofitar l’embranzida dels esdeveniments que s’han produït al si d’ERC. Hi ha molta gent que ho veu així, però encaran no és “tota” la gent. Una empenteta més, va!

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: