Skip to content

ATACS FEIXISTES AL PAÍS VALENCIÀ

Mai 3, 2010

M’arriba aquesta notícia des de la ciutat de València:

Els feixistes han tornat a deixar el seu rastre de violència covard a la ciutat de València aquesta setmana. Després dels atacs que van patir una família i dos joves durant els actes del 25 d’Abril el passat dissabte a València, pels que van haver de ser atesos a l’hospital, els darrers dies els feixistes han atacat de nit els locals de la Societat Coral El Micalet i la seu del Partit Comunista del País Valencià. En ambdós casos, els agressors llançaren pedres contra les finestres dels locals, trencant els vidres. L’edifici de la Societat Coral El Micalet era a més tacat amb pintades anticatalanistes, i els panys van aparèixer inutilitzats.
.
Sincerament, m’he sentit mol malament. Pel fet en si, però sobretot per un “detallet” col·lateral: no me n’he assabentat fin que la gent d’allí no m’ho ha fet saber. I no és que jo sigui especial, i tingui dret a un tracte informatiu diferent. És simplement que no fa pas tants anys aquestes notícies volaven del País Valencià al Principat, i tot i restar sospitosament impunes, aquests tipus d’atacs eren coneguts aquí de manera gairebé immediata. Avui, de manera gairebé immediata no en sabem res, de les terres del Sud.
.
Algú creurà, potser, que quatre vidres trencats i un parell de pintades no mereixen tant d’enrenou, però (sense oblidar el PCPV) quan la punta de llança del catalanisme valencià, és a dir la Societat Coral el Micalet, pateix les ires del feixisme blaver, és el catalanisme d’arreu dels PP.CC. el qui és atacat. I ha de ser el catalanisme d’arreu dels PP.CC. el qui respongui mostrant la seva solidaritat.
.
Tothora amb vosaltres, amics del Micalet!
Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: