Skip to content

ATENCIÓ A LES FALSEDATS MANIPULADORES DEL GREMI D’EMPRESARIS DE CINEMA

Abril 30, 2010

Acabo de rebre un correu electrònic amb el títol que he posat al post. Com que no se m’acut què més afegir-hi, us el transcric literalment (destaco en negreta el més interessant).
.
Amigues i amics. El Gremi d’Empresaris de Cinema continua intentant pressionar els diputats i diputades al Parlament de Catalunya per tal que no aprovin l’article 18 de la Llei del Cinema a Catalunya, ara a mans del Parlament. És l’article que asseguraria, en un termini de 5 anys, que el 50% de les còpies de les pel·lícules que s’estrenessin a Catalunya fossin doblades o subtitulades en català.A partir d’avui, 70 o 80 sales del Gremi projectaran un spot contra aquesta Llei, un cop més amb arguments catastrofistes sense cap mena de fonament, absolutament falsos i contestables; només que ells tenen molts més mitjans que nosaltres.
.
La seva actitud és inequívocament feixista. La nostra força en canvi és la raó, però l’hem de fer valdre. Si aneu a un dels cinemes que projectin aquest espot, xiuleu-lo i protesteu: si heu pagat la vostra entrada no és per haver-vos d’empassar un pamflet per perpetuar la marginació de la llengua catalana al cinema. Si el català no el defensem nosaltres, quí ho farà?
.
a la foto, el senyor President del Gremi
Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: