Skip to content

EL BERNABEU, L’ESTADI QUE NO SERÀ

Abril 29, 2010

No, no us confongueu.
.
Aquest no és un post escrit amb la intenció de furgar a la ferida, de lamentar-se d’allò que hem tingut tan a prop i finalment no podrem gaudir. És un escrit amb tota una altra intenció. Sé que probablement sonarà a ressentiment, a frustració. Sé que potser li donaré la raó a aquell ximple d’entrenador que parlava d’obsessions. I sé, sobretot, que perquè les coses funcionin cal que fem la nostra sense pensar en el que facin els adversaris. Però això és la teoria, i avui la teoria tant me fa. Simplement, vull fer un pronòstic:
.
Tal i com han anat les coses durant els últims anys, m’hi jugo un pèsol, que diria en Puyal, que el Real Madrid trigarà moltíssim a tornar a oferir l’estadi com a seu d’una final de la Champions. Ells també ho han tingut massa a prop, i encara els dura la taquicàrdia.
.
No és que em vulgui consolar amb coses que poc tenen a veure amb el que ha passat. No em cal, a més. Sé, perquè la història així ho ha demostrat, que l’any vinent, a la Champions, tornarem a arribar molt lluny. És per això, perquè la història també ho ha demostrat, que sé que trigarem a tornar a tenir l’oportunitat de jugar una final al Bernabeu. No perquè no hi hàgim d’arribar, a la final, sinó perquè ells no s’hi tornaran a arriscar. Han patit massa. I què voleu? Diguin el que diguin, per a mi això també és una satisfacció.
.
En tornem a parlar d’aquí a 10 anys?
Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: