Skip to content

LLEI ELECTORAL? (V)

febrer 11, 2010

Aquesta diria que no està prevista, que encara no es donen les condicions. Però és que fa 30 anys que no es donen! 30 anys sense llei electoral! Això no passa en cap país civilitzat del món. No obstant, i gràcies als bons oficis del Conseller Ausàs, comencen a bufar nous aires. El nou Estatut diu que per aprovar la sempre pendent Llei Electoral de Catalunya caldran els dos terços del Parlament. Dit amb altres paraules: caldrà que PSC i CiU es posin d’acord. Sembla que acosten posicions, tot i els seus interessos electorals confrontats. Si arriba l’entesa, serà un altre gran èxit d’Esquerra.

Ho sento. Ja sé que als apunts anteriors he apel·lat constantment a l’interès general del país, però no em puc estar de constatar una realitat:

1: Llei de Consultes Populars per via de referèndum de Catalunya: Departament de Governació, Conseller Ausàs, Esquerra Republicana de Catalunya.

2: Llei del Cinema de Catalunya: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Conseller Tresserras, Esquerra Republicana de Catalunya.

3: Llei de l’Organització Veguerial de Catalunya: Departament de Governació, Conseller Ausàs, Esquerra Republicana de Catalunya.

Aquestes tres són les segures. Podríem afegir-hi la quarta, la Llei Electoral de Catalunya, i la conclusió seria la mateixa. Canvi estructural en profunditat. Sense comentaris…

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: