Skip to content

LA FASTIGOSA DEMAGÒGIA DELS ANÒNIMS

gener 19, 2010


A l’apunt anterior em queixava dels qui s’han dedicat a atiar el foc de l’olla del padró municipal de Vic. Ja vaig deixar clar què en pensava de la mesura, però és evident que més enllà d’això hi ha hagut comportaments intencionats (malintencionats, diria), que han buscat, ras i curt, treure’n profit. I que no els ha importat ni tan sols que els ciutadans i ciutadanes de Vic fóssim titllats poc menys que de (paraules textuals meves) “Nazis que cremen gent pels carrers”. En posava alguns exemples.

Avui, l’aquelarre segueix. Segueixo entenent les intervencions d’entitats i ong´s directament afectades; no entenc de cap de les maneres les intervencions d’alguns suposats polítics que quan sembla que la polèmica s’acosta al seu final, s’adonen que encara no n’han tret res i corren, com aus rapinyaires, a veure què pesquen abans que tot plegat s’acabi.

L’últim exemple el tenim en un pretès comunicat d’uns pretesos militants de la secció local d’Esquerra de Vic, en el que s’ataca tant el Grup Nunicipal com la resta de la Secció Local. No us vull avorrir amb llargues dissertacions com les del darrer apunt. Em limitaré, per tant, a deixar caure algunes preguntes adreçades als no-signants:

– Parleu de “condemna a emmalaltir” i d’”analfabetisme”. Sabeu que la realitat de l’Europa occidental en la que vivim impedeix del tot que es puguin arribar a produir fets límits com aquests, encara que algú no consti en un padró. Heu sentit a parlar mai del concepte “demagògia fastigosa”?

– Utilitzeu els mitjans de comunicació per, directament, escmapar merda. No m’estranya, perquè en els últims mesos Esquerra ja ha hagut de patir situacions semblants. De tota manera, i encara que la pregunta sigui retòrica, no puc deixar de fer-vos-la. Coneixeu els mecanismes interns de discussió democràtica que existeixen en el nostre partit?

– Dieu que recolzeu la postura de la Direcció Nacional. Està molt bé, però… com és que mai abans no li havíeu expressat aquest suport en res? Només veig fantasmes, o es tracta d’un suport més que sospitós?

– I per acabar: el dia 29 tenim Assemblea a la Secció Local d’Esquerra de Vic. Unes quantes preguntes relacionades amb aquest fet. Té alguna cosa a veure el vostre comunicat amb l’Assemblea? No us estareu plantejant presentar candidatures de darrera hora, tant a l’Executiva de la Secció Local com a la candidatura a la llista de les municipals? No haureu fet ja els vostres números, i veureu clar que no teniu la més mínima possibilitat de guanyar? No serà per això que esteu intentant escampar una imatge de divisió interna que us permeti fer pactes de darrera hora?

Ah, sí, un últim detall… ja sé que el més normal seria que ara rebés tot d’insults anònims al bloc. Per una simple qüestió de principis: acabo de moderar-ne els comentaris, i només publicaré aquells que arribin amb nom i cognom. Diguin el que diguin, això sí…

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: