Skip to content

CONSELL DE CIUTAT DE VIC

Octubre 8, 2009

I per acabar d’arrodonir la jornada d’ahir, la torna: l’Ajuntament de Vic aprova la constitució del Consell de Ciutat, on hi ha representants d’entitats i persones a títol individual, i que és, segons el Reglament que el regula, el màxim òrgan de consulta i participació, amb el desig de crear dinàmiques i processos de reflexió, coordinació i consens, que portin a innovar i a fer més permeables les diverses aportacions de la ciutadania en la construcció de la Ciutat, tant en la vessant humana com estructural i funcional.
Consulta, participació, aportacions de la ciutadania… diu que el Consell de Ciutat ha d’entomar temes d’actualitat, debatre’ls i fer aportacions al respecte. Pregunta: la consulta popular per la independència, com va dir algú ahir mateix en la constitució de “Vic decideix”, no podria esdevenir un dels primers temes en ser-hi valorat?
Ah, per cert… jo en formo part, del nou organisme. Moltes gràcies a tota la gent que ha pensat en mi. Procurarem estar a l’alçada, que no serà fàcil…

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: